// Skip to content

Nine Star Ki jaarenergie 2024 – 3 Hout training

Jezelf verborgen houden is geen optie meer!

11 februari 2024 om 10.30 uur: het gaat een vernieuwend jaar worden ♥

Op 5 februari 2024 gaan wij een 3 Hout jaar in en ik kan je vertellen dat je deze energie met een big bang gaat aanvoelen. 3 Hout heet niet voor niets ook wel De Donder. Het gaat een jaar worden van beweging, groei, creativiteit en uitproberen. In het afgelopen 4 Hout jaar heb jij de basis gelegd met plannen maken, dromen, verbindingen aangaan en dromen. Dit jaar gaan we daarop verder bouwen en dat zal niet zonder slag of stoot gaan. Op het moment dat je je er niet bewust van bent wat deze energie inhoudt is de kans groot dat je ertegen gaat vechten en daarmee energie verspilt. En dat is zo zonde, want het hoeft niet!

Het 3 Hout jaar gaat echt een bewegend jaar worden en jij kan leren deze beweging ondersteunend voor jezelf in te zetten! 

De jaarenergie is er nou eenmaal, of je het leuk vindt of niet 😉 3 Hout energie staat voor groei, ambitie, loslaten van kaders, ontploffingen en creativiteit in alles. 

 

Wat ga je leren?

  • Wat de 3 Hout energie inhoudt.
  • Wat de energetische effecten van de jaarenergie voor jou zijn. We gaan alle 9 verschijningsvormen langs.
  • Hoe je dit jaar gebruik kan gaan maken van deze energie en daardoor krachtiger en positiever het jaar door kan komen.

nine star ki 6 metaal jaarenergie training

Wil jij leren wat deze energie inhoudt en hoe je deze voor je kan laten werken i.p.v. tegen je? Wil je erachter komen wat 3 Hout inhoudt en wat de effecten voor jou zijn? We gaan samen kijken naar deze energie in combinatie met alle 9 verschijningsvormen.

Deze training duurt ongeveer 2 uur met ruimte voor je vragen. Het vindt via een online webinar plaats (jij bent dus zelf niet in beeld, ik wel, maar jij kan al je vragen stellen via de chat).

Nine Star Ki is de oudst bekende vorm van astrologie op deze wereld en werkt met de energetische bewegingen van de 5 elementen, Water, Vuur, Hout, Aarde en Metaal. Het geeft je een blauwdruk van wie je bent, je sterke kanten en behoeftes.


HANDIGE INFORMATIE: 

Wanneer: zondag 11 februari van 10.30 uur tot ongeveer 12.30 uur (met mogelijkheid tot uitloop als er veel vragen zijn)
Waar: online webinar (je krijgt de link via je mail)
Voor wie: deze training is voor iedereen geschikt, ook als je nog bijna niets van Nine Star Ki afweet.
Door wie: Graziella Casula, 656

Meld je nu aan voor mijn 3 Hout jaarenergie event op zondag 11 februari 2024 om 10.30 uur. Investering 39,- euro

BONUS*: Je krijgt de link van de opname van de training achteraf via de mail. Dus is het allemaal te snel gegaan, dan kan je het nogmaals rustig terugkijken en zoveel aantekeningen maken als je wilt ♥

*Mocht je er dus niet live bij kunnen zijn, ook geen probleem! Koop gewoon je ticket en je krijgt achteraf de opname zodat je in je eigen tijd de training kunt volgen.