// Skip to content

Nine Star Ki jaarenergie 2023 – 4 Hout training

The wind of change is coming

5 februari 2022 om 10.30 uur: het gaat een vernieuwend jaar worden ♥

Op 4 februari 2023 gaan wij een 4 Hout jaar in en ik kan je vertellen dat hierdoor veel in beweging gaat komen. Het gaat een jaar worden van zaadjes planten, groei, verbinding en vernieuwing. In het afgelopen 5 Aarde jaar heb jij de basis gelegd voor de komende 8 jaar en dit is het moment om te beginnen met dromen, fantaseren, plannen maken en bouwen. Op het moment dat je je er niet bewust van bent wat deze energie inhoudt is de kans groot dat je ertegen gaat vechten en daarmee energie verspilt. En dat is zo zonde, want het hoeft niet!

Het 4 Hout jaar gaat echt een bewegend jaar worden en jij kan leren deze beweging ondersteunend voor jezelf in te zetten! 

De jaarenergie is er nou eenmaal, of je het leuk vindt of niet 😉 4 Hout energie staat voor het vinden van harmonie, verbinding aangaan, dromen, romantiek en vernieuwing. 

 

Wat ga je leren?

  • Wat de 4 Hout energie inhoudt.
  • Wat de energetische effecten van de jaarenergie voor jou zijn. We gaan alle 9 verschijningsvormen langs.
  • Hoe je dit jaar gebruik kan gaan maken van deze energie en daardoor krachtiger en positiever het jaar door kan komen.

nine star ki 6 metaal jaarenergie training

Wil jij leren wat deze energie inhoudt en hoe je deze voor je kan laten werken i.p.v. tegen je? Wil je erachter komen wat 4 Hout inhoudt en wat de effecten voor jou zijn? We gaan samen kijken naar deze energie in combinatie met alle 9 verschijningsvormen.

Dit event duurt ongeveer 2 uur met ruimte voor je vragen. Het vindt via een online webinar plaats. 

Nine Star Ki is de oudst bekende vorm van astrologie op deze wereld en werkt met de energetische bewegingen van de 5 elementen, Water, Vuur, Hout, Aarde en Metaal. Het geeft je een blauwdruk van wie je bent, je sterke kanten en behoeftes.


HANDIGE INFORMATIE: 

Wanneer: zondag 5 februari van 10.30 uur tot ongeveer 12.30 uur (met mogelijkheid tot uitloop als er veel vragen zijn)
Waar: online webinar (je krijgt de link via je mail)
Voor wie: deze training is voor iedereen geschikt, ook als je nog bijna niets van Nine Star Ki afweet.
Door wie: Graziella Casula, 656

Meld je nu aan voor mijn 4 Hout jaarenergie event op zondag 5 februari 2023 om 10.30 uur. Investering 44,- euro

BONUS*: Je krijgt de link van de opname van de training achteraf via de mail. Dus is het allemaal te snel gegaan, dan kan je het nogmaals rustig terugkijken en zoveel aantekeningen maken als je wilt ♥

*Mocht je er dus niet live bij kunnen zijn, ook geen probleem! Koop gewoon je ticket en je krijgt achteraf de opname zodat je in je eigen tijd de training kunt volgen.