// Skip to content
(+31)0651767667 info@coachonthemove.com

Ik? Burn-out? Nee, echt niet!

coach on the move deventer creatrix graziella casulaIk hoor die zin zo ontzettend vaak, ‘ik heb echt geen burn-out’. Want burn-out is thuiszitten. Niets doen en niets meer kunnen. Dan ga ik je nu een geheimpje vertellen en als je niet met jezelf geconfronteerd wil worden raad ik je aan nu te stoppen met lezen.

Burn-out is juist niet thuiszitten, ja dat is een onderdeel van burn-out, maar echt een heel klein onderdeel. Bij vrouwen tenminste.

Burn-out is een glimlach opzetten terwijl je je van binnen leeg voelt.

Burn-out is met tranen in je ogen naar je werk toerijden en die wegvegen na een diepe ademhaling en met een lach naar binnen lopen.

Burn-out is constant over je eigen grenzen gaan omdat je eigenlijk niet eens meer weet waar ze liggen.

Burn-out is doorgaan en doorgaan, want je weet als je stopt dat je compleet instort.

Burn-out is leven van weekend naar weekend en van vakantie naar vakantie. De enige momenten om enigszins op te laden.

Burn-out is je constant als een bedrieger voelen.

Burn-out is jezelf totaal kwijt zijn en maar op de automatische piloot leven.

Burn-out is een scala aan onverklaarbare klachten.

Burn-out is heel weinig vreugde uit het leven halen, maar het niet laten merken aan de buitenwereld.

Burn-out is constant moe zijn.

Burn-out is nog zoveel meer. Dus vertel me eens. Zeg je nog steeds dat je niet in burn-out zit? 

‘En nu?’ zul je zeggen. Nu is het tijd om een online koffie afspraak met mij in te plannen. Geheel vrijblijvend ♥ 

Ik werk namelijk alleen met jou voor een transformatie traject nadat ik je ontmoet heb. Nadat ik kan zien dat jij er echt klaar mee bent om een leven te leiden dat niet van jou is. En dat je er klaar voor bent om te veranderen en in je eigen kracht te stappen.  

Loop jij al jarenlang aan te kloten en lijkt niets te werken? Heb je al meerdere psychologen en coaches geprobeerd en sluit je een traject af met dat je meer weet van hen dan zij van jou? Snap je alles wat ze zeggen en weet je het precies te verklaren hoe en wat? Maar wat je ook doet. Je voelt je niet anders. Ik snap je helemaal, want ik was jou ooit.

Want als je mijn verhaal kent, dan weet je dat ik 12 jaar in burn-out heb gezeten waarin ik 3x ben uitgevallen. Dat ik echt meerdere psychologen, psychotherapeuten, coaches, maatschappelijk werkers etc heb versleten in die jaren. Dat ik alles snapte wat me verteld werd en ook deed van wat ik moest doen. Yep, de meesten werkten met cognitieve gedragstherapie. Dat ik keer op keer werd verteld dat ik te moeilijk was en dat ze me niet verder konden helpen. 

Nou, zaten zij er even naast. Ik paste gewoon niet in hun hokje. En tsja, als je niet in een hokje past gaat het vaak mis, vooral bij vrouwen. De dingen waardoor ik me wel beter voelde, waren helaas maar tijdelijk. Totdat ik van binnenuit ging werken, echt vanuit mezelf. En dat is wat ik jou ook gun. Iemand die naar jou kijkt ♥

Ik kijk naar jou en jouw patronen. Jouw overtuigingen. Jouw blokkades ♥

Dus als je er klaar voor bent, druk dan nu op de knop hieronder en plan die afspraak in! 

Back To Top