// Skip to content

Leven vanuit jouw kern (webinar)

coach on the move deventer creatrix graziella casula

Ik ben mezelf kwijt!

Zo heeft het voor mij heel lang gevoeld. Ik wist niet meer wie ik was en durfde helemaal al niet meer op mezelf te vertrouwen.

Ik was een leven aan het leiden dat niet van mij was. Ik probeerde me te conformeren aan de buitenwereld. Aan hoe ik dacht dat ik me hoorde te gedragen. En stap voor stap dat ik dichter bij het ‘normaal’ zijn kwam, hoe verder weg ik van mezelf raakte.

Wie was ik ? Wat wilde ik? Waar werd ik blij van? Wat waren mijn behoeftes?

Ik wist het niet meer. 12 jaar lang, zoveel hulp. Cognitieve gedragstherapie, lichaamsgerichte therapie, paardencoaching, EFT, pijnmanagement therapie, familie-opstellingen, ik weet het niet eens allemaal meer.

Het enige dat ik wel weet is dat niets hielp of in ieder geval niet voor lang. En soms voelde ik alsof ik nog verder van mezelf weg raakte dan ik al was.

Ik ben er nu achter dat echte verandering van binnenuit komt. En dat goede begeleiding daarbij noodzakelijk is. Want leven vanuit je eigen kern is zo fijn. 

Ik mag mezelf weer zijn, niet van iemand anders, maar van mezelf. Ik vind mezelf weer leuk en ik geniet volop, iets wat ik niet had gedacht dat ik ooit weer zou kunnen doen.

En dat gun ik jou ook, zo erg ♥ 

Ben jij er klaar voor? Voor verandering? Om weer te gaan genieten? Weer te gaan leven, echt volop, zonder schaamte en schuldgevoel?

Herken je je hierin? Schrijf je dan nu in voor het gratis webinar ‘Leven vanuit jouw kern. In dit webinar focussen we op verandering, op positieve groei en geef ik je waardevolle tips zodat jij ook stappen kunt nemen en weer die sprankel terug krijgt!

Ik weet dat het kan! Dat ook jij weer kunt gaan stralen!

Kun je er niet live bij zijn, geen probleem. Als je je inschrijft krijg je achteraf de replay in je mail.