// Skip to content

Het magische 5 Aarde groepstraject 

Samen groeien, samen bloeien ♥ Thuiskomen bij jezelf!

nine star ki magische 5 aarde

Ga mee op reis tijdens dit magische energetische 5 Aarde jaar.

Heb je het gevoeld? De shift in energie die begin februari plaatsvond? De energie is veranderd van het harde 6 Metaal naar het zachtere, maar zeer eigenzinnige 5 Aarde. 

Elke 9 jaar vindt er een reset in de energie plaats en is het tijd om te herstellen. Dit is DE tijd om de basis neer te zetten voor de komende 9-jarige cyclus en dat ga ik samen met jou doen tijdens het Magische 5 Aarde groepstraject.

Ik ben Graziella Casula, transformatiecoach voor vrouwen die niet in een hokje passen, en werk met Nine Star Ki en de 5 elementen (Hout, Vuur, Aarde, Metaal en Water) om jou te laten groeien en bloeien.

Om balans te creëren is het nodig om gebruik te leren maken van alle elementen. Echter is het niet zo simpel als ga maar mediteren als je je hoofd leeg wilt maken. Mediteren hoort namelijk bij het Water element en dat is voedend voor Hout. Dus ben jij een Hout vrouw, dan werkt mediteren alleen maar averechts en wordt je er alleen maar drukker van in je hoofd. En ja, dat werkt ontzettend frustrerend. Niet snappen waarom het voor iedereen anders lijkt te werken behalve voor jou. 

Leer jezelf steeds beter en beter kennen tijdens dit Magische 5 Aarde groepstraject. Leer wat de elementen doen en hoe je ze kunt inzetten om balans te creëren op de manier die voor jou nodig is. Leer gebruik maken van de wisselende energie die elke maand een andere deken over onze wereld gooit. 

Wat gaan we doen?

Het hele jaar gaan we samen ontwikkelen en de diepte in. Jouw eigen diepte, de diepte van Nine Star Ki en de huizen en de diepte van de elementen. 

Elke 2e maandag van de maand (behalve in mei de 2e dinsdag) komen we om 20.00 uur samen via een interactieve Zoom (online) bijeenkomst van 60-90 minuten. 

De data zijn als volgt:

 • 14 maart
 • 11 april
 • 10 mei
 • 13 juni
 • 11 juli
 • 8 augustus
 • 12 september
 • 10 oktober
 • 14 november
 • 12 december
 • 9 januari

Kun je er een keer niet live bij zijn. Geen probleem! Tijdens het hele jaar krijg je toegang tot alle opnames van de Zooms.

Ben je klaar om te creëren en te transformeren? Ben je klaar om jezelf te ontdekken? Ben je klaar te werken met de magie van moeder Aarde? Stap dan nu in het Magische 5 Aarde groepstraject. We beginnen op 14 maart 2022.

nine star ki graziella casula coach deventer

 

De investering voor dit prachtige en magische 5 Aarde groepstraject is 187 euro. Say what? Yep, je leest het goed. 187 euro voor het gehele traject. Dat komt neer op 17 euro per maand.

Geef jezelf dit prachtige cadeau en kom samen groeien en bloeien! Thuiskomen bij jezelf!