// Skip to content
(+31)0651767667 info@coachonthemove.com

Nine Star Ki en wat het jou kan opleveren

Het begint allemaal bij inzicht. Inzicht in jezelf en de mensen om je heen. Want door inzicht ontstaat begrip en daardoor vallen heel veel dingen op hun plek.

Waarom komt de één standaard op tijd en is de ander altijd laat. Waarom legt de één de lat heel erg hoog en waait de ander met alle winden mee. Waarom neemt de één vaak de leider-rol op zich en trekt de ander meer naar de achtergrond. Waarom houdt de één onwijs van samenwerken en doet de ander graag dingen alleen. 

Door te snappen wat jouw behoeftes zijn kom je ook veel beter in je eigen kracht te staan. Door daarnaast te snappen wat de behoeftes van jouw partner, collega, leidinggevende, familieleden zijn, ontstaat er ruimte. Ruimte voor een ieder om echt zichzelf te zijn. Ruimte voor rust, want je hoeft niet meer zo te vechten om begrepen te worden. Ruimte voor groei. 


Binnen Nine Star Ki werk ik met de 5 elementen. Water, hout, vuur, aarde en metaal. Samen vormen zij een cyclus. Een cyclus van groei en ook van vernietiging. Het mooie is echter dat we beide nodig hebben. Er is geen goed en fout. Je mooiste kwaliteit kan je grootste valkuil zijn als je erin doorschiet.

Elk element staat voor iets anders. Zo staat water voor flexibiliteit, hout voor creativiteit, vuur voor passie, aarde voor stabiliteit en metaal voor leiderschap. 

Iedereen heeft een Nine Star Ki reeks bestaande uit 3 getallen. Het 1e getal is jouw kern. Het 2e getal is hoe je reageert in emotie (ook wel je kindgetal genoemd). Het 3e getal staat voor hoe jij handelt en de eerste indruk die je achterlaat bij mensen.

Mijn reeks is een 656 (metaal-aarde-metaal). Simpel gezegd ‘what you see is what you get’ en dat komt omdat mijn eerste en derde getal hetzelfde zijn. Dat maakt het voor de buitenwereld een stukje makkelijker. Heb je bijvoorbeeld water op je eerste getal en vuur op je laatste kun je je voorstellen dat er behoorlijk wat verschil zit in hoe je overkomt en hoe je daadwerkelijk bent. Mijn reeks staat o.a. voor verantwoordelijkheid nemen, respect, kracht, duidelijk communiceren en leiderschap. 

 

 


Hoe kun je met mij samenwerken en Nine Star Ki voor je laten werken?

Op dit moment kun je een Nine Star Ki ‘Terug naar je kern’ met mij aangaan. We werken dan 3 maanden intensief samen, altijd vanuit jouw vraag en behoeftes ♥ Daarom is elk traject uniek! Hieronder in een notendop wat je kunt verwachten:

  • Een traject van 3 maanden waarin we samen intensief aan de slag gaan vanuit jouw vraag en behoeftes
  • Elke 2 weken plannen we een sessie van van 60 minuten (in totaal 6)
  • Tijdens de hele periode ben ik per app beschikbaar. Al je vragen mag je stellen waarop ik binnen 24 uur reageer
  • Behoefte aan een (orakel)kaartje voor extra inzicht, ook dat mag je vragen
  • Online via Zoom
  • Inclusief de opnames van alle sessies
  • We kijken samen naar jouw doelen, dromen en wensen en besteden daar elke sessie tijd aan zodat we niet uit het oog verliezen waarom je dit doet
  • Ik werk altijd intuïtief. Er is dus geen vast plan. We gaan echt samen aan de slag
  • Plan via de knop hieronder een online kennismaking in. Dan kijken we samen of er een klik is en of we op één lijn zitten ♥

Je mag me ook altijd even mailen me op info@coachonthemove.com of stuur me een WhatsApp op 0651767667

Jouw investering voor dit hele traject is momenteel 1497 euro. 

Back To Top