// Ga naar hoofdinhoud
(+31)0651767667 info@coachonthemove.com

Nine Star Ki en wat het jou kan opleveren

Het begint allemaal bij inzicht. Inzicht in jezelf en de mensen om je heen. Want door inzicht ontstaat begrip en daardoor vallen heel veel dingen op hun plek.

Waarom komt de één standaard op tijd en is de ander altijd laat. Waarom legt de één de lat heel erg hoog en waait de ander met alle winden mee. Waarom neemt de één vaak de leider-rol op zich en trekt de ander meer naar de achtergrond. Waarom houdt de één onwijs van samenwerken en doet de ander graag dingen alleen. 

Door te snappen wat jouw behoeftes zijn kom je ook veel beter in je eigen kracht te staan. Door daarnaast te snappen wat de behoeftes van jouw partner, collega, leidinggevende, familieleden zijn, ontstaat er ruimte. Ruimte voor een ieder om echt zichzelf te zijn. Ruimte voor rust, want je hoeft niet meer zo te vechten om begrepen te worden. Ruimte voor groei. 


Binnen Nine Star Ki werk ik met de 5 elementen. Water, hout, vuur, aarde en metaal. Samen vormen zij een cyclus. Een cyclus van groei en ook van vernietiging. Het mooie is echter dat we beide nodig hebben. Er is geen goed en fout. Je mooiste kwaliteit kan je grootste valkuil zijn als je erin doorschiet.

Elk element staat voor iets anders. Zo staat water voor flexibiliteit, hout voor creativiteit, vuur voor passie, aarde voor stabiliteit en metaal voor leiderschap. 

Iedereen heeft een Nine Star Ki reeks bestaande uit 3 getallen. Het 1e getal is jouw kern. Het 2e getal is hoe je reageert in emotie (ook wel je kindgetal genoemd). Het 3e getal staat voor hoe jij handelt en de eerste indruk die je achterlaat bij mensen.

Mijn reeks is een 656 (metaal-aarde-metaal). Simpel gezegd ‘what you see is what you get’ en dat komt omdat mijn eerste en derde getal hetzelfde zijn. Dat maakt het voor de buitenwereld een stukje makkelijker. Heb je bijvoorbeeld water op je eerste getal en vuur op je laatste kun je je voorstellen dat er behoorlijk wat verschil zit in hoe je overkomt en hoe je daadwerkelijk bent. Mijn reeks staat o.a. voor verantwoordelijkheid nemen, respect, kracht, duidelijk communiceren en leiderschap. 

 

 


Wil jij nou ook weten wat jouw reeks is en nog belangrijker wat het inhoudt? Wil je inzicht krijgen in jezelf en snappen waarom je doet wat je doet? Of in je relaties met anderen? Je mag me alle vragen stellen die je hebt. Boek dan nu een persoonlijk Nine Star Ki consult. Momenteel, wegens het Corona-virus, zijn alleen online consulten mogelijk.

Persoonlijke online consulten duren 60 minuten.  Alle consulten zijn inclusief de opname van de sessie. Je kunt een consult rechtstreeks in mijn agenda inboeken via onderstaande groene knop.

♥ Nine Star Ki persoonlijk online consult: 111 euro.

Back To Top