// Skip to content
(+31)0651767667 info@coachonthemove.com

Over mij

Ik ben Graziella Casula, Transformatiecoach, gespecialiseerd in langdurige burn-out bij vrouwen. Ik help jou om jouw emotionele blokkades, beperkende overtuigingen en gedachtes waar je in blijft hangen te doorbreken op bewust en onbewust niveau.coach on the move deventer creatrix graziella casula

Mijn bedrijf heet Coach on the move, omdat ik houd van groei en verandering op intellectueel, spiritueel en emotioneel gebied, maar ook omdat ik dol ben op reizen en dus ook letterlijk graag verander van locatie en omgeving. 

Ik ben gecertificeerd Creatrix® Transformologist® en Nine Star Ki Coach en daarnaast ben ik ook ervaringsdeskundige en wereldreiziger.

Ik ben zelf regelmatig vast gelopen in het leven. Burn-out, bore-out en veel fysieke klachten. Regelmatig hulp gezocht of opgedrongen gekregen (artsen, coaches, maatschappelijk werkers, fysiotherapeuten, psychologen en psychotherapeuten, wat eigenlijk niet) en alles hielp wel wat. In ieder geval genoeg om mijn problemen weg te slikken, een nieuw masker op te zetten samen met een glimlach en weer verder te leven. Iedereen gaf me handvatten om met bepaalde situaties om te gaan, maar niets was blijvend. Niets voelde goed. Ze leerden me om mezelf iets aan te praten, maar niets drong door tot mijn kern, tot mij. En als ik eerlijk ben was ik al die jaren meer bezig met overleven dan met leven. 

coach on the move deventer creatrix graziella casulaMaar toen kwam ik in aanraking met Creatrix® en het begon te kriebelen. Dit voelde goed en ook al was er nog heel weinig over bekend, dit moest ik doen. Dus zo gezegd zo gedaan.

En nu…. Door Creatrix® heb ik de kracht gevonden om weer op mijn intuïtie te vertrouwen. Ik leef weer. Ik ben echt oprecht happy, natuurlijk niet altijd, ik ben ook maar een mens! Maar mijn emoties kloppen weer met de situatie. Mijn hoofd is rustig, ik slaap beter, ik heb echt weer lol. En ik heb de stap genomen om het leven te leiden dat ik echt wil, waar ik echt blij van word. Ik word blij van het helpen van vrouwen om datzelfde gevoel te bereiken, het gevoel van vrijheid in je eigen leven.

En wereldreiziger, ja echt. Ik ben begonnen met reizen toen ik 20 was en zal het nooit opgeven. Reizen is onderdeel van wie ik ben. Ondertussen kan ik alle 7 continenten afstrepen en heb ik 44 landen mogen bezoeken. En dat aantal blijft groeien.

Wil jij kennismaken met mij? Boek dan hieronder je gratis kennismakingsgesprek♥

Back To Top