// Skip to content
(+31)0651767667 info@coachonthemove.com

Hoe sta jij in de lift ’s ochtends?

Het is rustig op kantoor als je binnenkomt. Je zegt goedemorgen en glimlacht tegen de receptioniste en je loopt door naar de lift. Zodra je de lift instapt verdwijnt de glimlach. Je hebt nog even een paar momenten voor jezelf.

coach on the move deventer creatrix nine star ki burnoutEr gaat van alles en nog wat door je heen; waarom ben ik zo moe, hoe komt het dat ik geen zin heb, wat als ik die ene collega vandaag tegen kom, hoe moet ik met m’n baas omgaan, hoe kom ik deze dag door. Je bent dankbaar dat je nog even alleen bent. Je haalt een paar keer diep adem, zet je glimlach op en stapt de lift uit.

Is dit nou hoe jij je voelt op het moment dat je je afdeling op loopt? Dag in dag uit? En vind je het niet logisch? Want je werk is best leuk, je hebt veel vrijheid, je collega’s zijn prima (geen vrienden, maar dat hoeft ook niet) en het salaris is goed.

Vaak is er zoveel meer gaande dan wat we logisch vinden. Op bewust en onbewust niveau heb jij veel meegekregen vanaf je geboorte. Dat is onderdeel van wie jij bent, maar dat betekent niet dat je jezelf niet kunt veranderen.

Wil jij weer met een glimlach de werkvloer oplopen? Ik beloof je dat het kan! Jarenlang heb ik me zelf zo gevoeld, ik zat vast en wist dat ik hulp nodig had om eruit te komen. Ik heb mezelf weer gevonden en nu help ik jou daarbij♥

Ben jij klaar om de verantwoordelijkheid voor je eigen leven weer te nemen?

Vraag dan nu een gratis kennismakingsgesprek van 30 minuten aan.

Wist jij trouwens dat veel werkgevers een persoonlijk ontwikkelings-, vitalititeits- of groeibudget hebben?

Ook zij willen namelijk dat jij lekker in je vel zit. Een blije werknemer is een blije werkgever. Zij dragen dus graag bij aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

Wil je dat ik met je meekijk en meedenk hoe je met jouw werkgever in gesprek kan gaan? Boek dan ook een gratis kennismakingsgesprek in van 30 minuten of App me op 0651767667.

Back To Top